Bemutatkozó

Üdv,

Pap Anna Júlia vagyok, köszönöm, hogy az oldalamra látogattál !

A művészeteken belül a rajz és a festészet világa már kiskorom óta vonz, egyfajta védőburkot emelve körém.

A művészeti szakközépiskolában már magasabb szinten is megismerhettem a rajzot és a festészetet, ezután az egyetem alap és mester fokán, a díszítő és design művészet–textil design felé irányult a figyelmem. Időközben a lakásbelsők dekorálása is foglalkoztatni kezdett, az a folyamat, amely során egy lakásból hangulatos otthon válik.

A festmények készítését azért vállalom, mert szeretem a színeket vászonra vetíteni, szeretem az emberek szép iránti vágyát beteljesíteni, belevinni valami elevent, ami sokáig díszítheti a tulajdonos otthonát, vagy egy tetszőleges helyiséget. Ehhez kapcsolódó kedvenc idézetem:

„ A festményekben erő van. Visszahoznak az életbe. A festményekben nem fogsz csalódni. Elszakítanak a világtól, csak zúgjon és forogjon magában, kit érdekel! “

Tisza Kata


Az arcfestés alatt különösen feltöltődöm a gyerekek jelenlétében. Jóleső érzés látni mennyire hálásak azért, amivé varázsolom őket. Ezzel is próbálok egy kis örömet lopni a világba.

Az esküvői dekor/design a fő mozgatórugó, ugyanis ide bele tudok vinni több technikát, téma lehetőséget, amit elsajátítottam tanulási éveim során. Tekintettel vagyok a megrendelők elképzeléseire, egyéni meglátásaimmal is segítem őket a döntésben, mert fontosnak tartom a szépet, a finom ízlést népszerűsíteni a világban.

Így született e három kedvelt témakör összességéből a Juliette: art–decor–design.